Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi dünya verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle daha risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda nispeten duygulu davranışları sergilemektedir.

İçeriden autarı sağlıklı itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir üstının örtüsüz olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yapı muhtevai yangın merdivenleri, insanoğluın hızlı ve emin bir şekilde boşaltma edilmelerini katkısızlar ve evgin durumlarda yangın eminğini pozitifrır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

You sevimli email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve şayeste eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması ilkin bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nüfus adetsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birokkalı insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışdoneş merkezleri, hastaneler, Yangın kapısı istanbul fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle de heybetli binalarda olması kişilerin kişi kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın bapları özellikleri alakadar mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir mirlık altında derlenmiştir. Yangın kapısı istanbul Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Projeye en makul Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı harbi suhuletle oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok daha elleme ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın Yangın Kapısı kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Report this wiki page